6 år - Min Tur

Mandag 23. oktober
Mandag 30.oktober

Hvor: I Gausel kirke.

Påmelding: Gjøres ved å fylle inn skjema nederst på siden. Har du tekniske problemer, kan påmelding gjøres direkte til kontaktperson.

Trosopplæring i hverdagen

6 år – liten og stor på en gang og full av vitebegjær. 6- åringenes evne til å skjønne hva andre tenker og føler er i rivende utvikling. De blir stadig mer bevisst sin egen identitet og tilhørighet og stiller mange spørsmål om livet.

Ulike bibelfortellinger kan være utgangspunkt for samtale og undring over dette.

Skapt i Guds bilde:     Skapelsesberetningen 1. Mosebok 1. 1- 31
Å bry seg om andre:   Den barmhjertige samaritan. Luk.10. 25 -37
Å be om hjelp:            Bartimeus stolte på at Jesus kunne hjelpe. Mark. 10. 46 -52

Du kan finne fortellinger på www.nettsprell.no eller www.biblegamezone.com

Noe å gjøre sammen med barna

Tenn et lys for noen dere tenker på! Dette er en enkel symbolhandling ungene liker å gjøre.

Påmelding til 6 år - Min tur
Fyll ut navn på deltakeren. Mobilnummer og e-post du fyller ut her, blir hovedkanal for videre informasjon. Gule felt må fylles ut, skriv x hvis dette ikke er mulig. Hvis problemer, send epost med påmeldingsinformasjon til menighetspedagog Rut Terese Fjeld eller ring (se detaljer ovenfor).
Fyll ut feltene med informasjon om deg selv. De mørke feltene må fylles ut.
Fornavn:
Mellomnavn:

Etternavn:
Mobil:
E-post:
Skriv inn E-post på nytt:

1.KONTAKTPERSON: Skriv navnet på den som du har oppgitt mobilnummer og epost til. Her kan du evt. supplere med navn og nummer til foresatt 2.
2. SPESIELLE BEHOV: Har den påmeldte spesielle matbehov, allergier, funksjonshemminger eller andre ting som vi må ta hensyn til?
3. SKOLE: Hvilken skole går barnet på ?
4. BILDER: Kan situasjonsbilder tatt under tiltaket benyttes av kirken? Bildene blir publisert uten navn
5. VOKSENHJELP: Har en forelder/fadder/besteforelder muligheten til å bidra med matlaging eller annen praktisk hjelp? Hvis ja, legg ved navn og tlf.nr.

Menighetspedagog Rut Terese Fjeld

Epost:
rf685@kirken.no

Min Kirke 0-18 år
Babysang  Babysang  2-årsbok
Min dåp Min babysang Min kropp
4-årsbok  4-årsbok  1. kl. Dåpsskolen
Min Bibel  Mitt hjem Min tur
 2. kl. Juleverksted  3. kl. Tårnagentene  3. kl. Tårnagentene
Min Påske  Mitt oppdrag Mitt vennskap
5. kl. Give me 5   6. kl. LysVåken / Kode B Minilederkurs
Min historie