6 år - Min Tur

Her skal vi se en liten film, ha fortellerstund, spise middag, leke og ha hobbyaktiviteter.

Hvem: Alle som går i 1. klasse

Når: ​​​​Dato og tidspunkt kommer.

Hvor: I Gausel kirke.

Påmelding: Gjøres ved å fylle inn skjema nederst på siden. Har du tekniske problemer, kan påmelding gjøres direkte til kontaktperson. Det går fortsatt an å melde seg på selv om påmeldingsfristen har gått ut.

Påmelding til 6 år - Min tur 2017

Fyll ut navn på deltakeren. Mobilnummer og e-post du fyller ut her, blir hovedkanal for videre informasjon. Gule felt må fylles ut, skriv x hvis dette ikke er mulig. Hvis problemer, send epost med påmeldingsinformasjon til menighetspedagog Rut Terese Fjeld eller ring (se detaljer ovenfor).
Fyll ut feltene med informasjon om deg selv. De mørke feltene må fylles ut.
Fornavn:
Mellomnavn:

Etternavn:
Mobil:
E-post:
Skriv inn E-post på nytt:

1.KONTAKTPERSON: Skriv navnet på den som du har oppgitt mobilnummer og epost til. Her kan du evt. supplere med navn og nummer til foresatt 2.
2. SPESIELLE BEHOV: Har den påmeldte spesielle matbehov, allergier, funksjonshemminger eller andre ting som vi må ta hensyn til?
3. SKOLE: Hvilken skole går barnet på ?
4. BILDER: Kan situasjonsbilder tatt under tiltaket benyttes av kirken? Bildene blir publisert uten navn
5. VOKSENHJELP: Har en forelder/fadder/besteforelder muligheten til å bidra med matlaging eller annen praktisk hjelp? Hvis ja, legg ved navn og tlf.nr.

Menighetspedagog
Rut Terese Fjeld