10 år Min historie

Har du lyst til å spise middager i en lavvo, ha vannkrig, gjennomføre en hinderløype og høre spennende bibelfortellinger?

Hvem: Alle som går i 5 klasse.

Når: ​​​​Dato og tidspunkt for Opplevelsessamlingene 2017:

24.august kl. 14:15-15:45
31. august kl. 14:15-15:45
07. september kl. 14:15-15:45
14. september kl. 14:15-15:45
21. september kl. 14:15-15:45

Gudstjeneste 24. september kl. 11:00

De av dere som slutter tidligere på skolen kan komme og gjøre lekser eller spille spill før samlingene begynner.

Hvor: I Gausel kirke. På alle samlingene vil en del av programmet foregå i en lavvo rett uten for kirken.

Påmelding: Gjøres ved å fylle inn skjema nederst på siden. Har du tekniske problemer, kan påmelding gjøres direkte til kontaktperson.
Det koster ingen ting å være med. DET ER FORTSATT MULIGHET Å MELDE SEG PÅ!

Trosopplæring i Gausel menighet:
Dåp og opplæring hører sammen. Når et barn blir døpt får foreldre, faddere og menighet sammen ansvar for å lære barnet om troen.
Alle barn er skapt unike med sine kombinasjoner av interesser og talenter, derfor har de også sin egen måte å tilnærme seg   kunnskap om Gud på. På dette opplegget får barna utforske og lære om kristen tro på ulike måter. Gjennom aktiv deltakelse vil de bli kjent med fortellinger fra bibelen og bønn.

Trospoolæring i hverdagen:
Vi kan be på mange forskjellig måter: tenne lys, be med ord eller være stille.
På www.biblegamezone.com. finnes det bibelspill og fortellinger. Hjelp Noah å sortere dyrene i arket.

Påmelding til 10 år - Min historie

Fyll ut navn på deltakeren. Mobilnummer og e-post du fyller ut her, blir hovedkanal for videre informasjon. Gule felt må fylles ut, skriv x hvis dette ikke er mulig. Hvis problemer, send epost med påmeldingsinformasjon til menighetspedagog Rut Terese Fjeld eller ring (se detaljer ovenfor).
Fyll ut feltene med informasjon om deg selv. De mørke feltene må fylles ut.
Fornavn:
Mellomnavn:

Etternavn:
Mobil:
E-post:
Skriv inn E-post på nytt:

1.KONTAKTPERSON: Skriv navnet på den som du har oppgitt mobilnummer og epost til. Her kan du evt. supplere med navn og nummer til foresatt 2..
2. SPESIELLE BEHOV: Har den påmeldte spesielle matbehov, allergier, funksjonshemminger eller andre ting som vi må ta hensyn til? (Opplysninger dere kommer med vil bli slettet etter at tiltaket er ferdig)
3. SKOLE: Hvilken skole går barnet på ?
4. BILDER: Kan situasjonsbilder tatt under tiltaket benyttes av kirken? Bildene blir publisert uten navn.

Min Kirke 0-18 år

Babysang  Babysang  2-årsbok