4 år - Min Bibel

Hei du som har fylt eller fyller 4 år i år!

Har du lyst til å høre spennende Bibelfortellinger, lære nye sanger, leke og «kjøpe» pølser i pølsebod?

Hvem: Alle som fyller 4 år i 2017

Hva: Opplegget består av tre samlinger:
Lørdag 26. august kl. 11.00-13.00. Gudstjeneste på søndag 27. august kl. 11.00-12.15 og tirsdag 29. august kl. 17.00-18.30.

Hvor: Gausel kirke

Påmelding: Gjøres ved å fylle inn skjema nederst på siden. Har du tekniske problemer, kan påmelding gjøres direkte til kontaktperson.

Det koster ingen ting å være med

Påmeldingsfrist: Det går fortsatt an å melde seg på.

Trosopplæring for 4-åringer i Gausel krike
4- år Min Bibel er ment å være en støtte til hjemmene i deres oppgave med å styrke barnas tro. Vi ønsker å peke på mulighetene til sammen å undre dere over hvordan dere kan bli bedre kjent med Jesus.

TROSOPPLÆRING i HVERDAGEN
I 4-årsalderen skjer det store forandringer når det gjelder barnets egen bevisstgjøring, nysgjerrighet og vitebegjær. Barna utforsker omgivelsene og sammenhenger, de undrer seg og trekker egne slutninger. Barna har i økende grad   evne til å lære sanger, til å huske og kunne gjenfortelle historier. Fortellinger fra Bibelen kan være utgangspunkt for å undre seg sammen over de store spørsmålene som barna gjerne begynner å stille i denne alderen.

Det finnes også fortellinger på www.nettsprell.no eller www.biblegamezone.com

Påmelding til 4 år - Min Bibel
Fyll ut navn på deltakeren. Mobilnummer og e-post du fyller ut her, blir hovedkanal for videre informasjon. Gule felt må fylles ut, skriv x hvis dette ikke er mulig. Hvis problemer, send epost med påmeldingsinformasjon til menighetspedagog Rut Terese Fjeld eller ring (se detaljer ovenfor).
Fyll ut feltene med informasjon om deg selv. De mørke feltene må fylles ut.
Fornavn:
Mellomnavn:

Etternavn:
Mobil:
Tlf:
E-post:
Skriv inn E-post på nytt:

1.KONTAKTPERSON: Skriv navnet på den som du har oppgitt mobilnummer og epost til. Her kan du evt. supplere med navn og nummer til foresatt 2.

2. BILDER: Kan situasjonsbilder tatt under tiltaket benyttes av kirken? Bildene blir publisert uten navn.

3. SPESIELLE BEHOV: Har den påmeldte spesielle matbehov, allergier, funksjonshemminger eller andre ting som vi må ta hensyn til? (Opplysninger dere kommer med vil bli slettet etter at tiltaket er ferdig)

Menighetspedagog Rut Terese Fjeld

Epost:
rf685@kirken.no

Min Kirke 0-18 år
Babysang  Babysang  2-årsbok
Min dåp Min babysang Min kropp
4-årsbok  4-årsbok  1. kl. Dåpsskolen
Min Bibel  Mitt hjem Min tur
 2. kl. Juleverksted  3. kl. Tårnagentene  3. kl. Tårnagentene
Min Påske  Mitt oppdrag Mitt vennskap
5. kl. Give me 5   6. kl. LysVåken / Kode B Minilederkurs