5 år - Mitt hjem - Lekeplassamling

Vil du være med på grilling og lekeplassamling?

Hvem: Alle som fyller 5 år i år.

(Det blir pølser til alle som kommer. Opplegget er beregnet for 5-åringer, men søsken er også velkommen til å være med).

Når: ​​​​Dato og tidspunkt for Mitt hjem - lekeplassamling 2017:

Onsdag 7. juni kl. 17.00 - ca. 18.30

Hvor: Lekeplassen «Månen» ligger ved Glassperleveien 57, rett ovenfor Natobasen. Her finnes det tre lekeplasser, i tillegg til en stor gresslette, som barna kan boltre seg på. Grillingen kommer til å foregå på gressletta bak den største lekeplassen. Hvis det blir dårlig vær blir samlingen flyttet til Gausel kirke.

Påmelding: Gjøres ved å fylle inn skjema nederst på siden. Har du tekniske problemer, kan påmelding gjøres direkte til kontaktperson.

Påmeldingsfrist: Det er fortsatt mulighet til å melde seg på!

Det koster ingen ting å være med.

Trosopplæring i hverdagen

De fleste 5-åringer er i en fase hvor de opptrer vennlig og fredfullt. Barnet er gjerne også opptatt av moral: Hva er rett og galt? 5-åringen begynner å forstå mer av hva det vil si å være Jesus sin venn og kan godta at Gud er overalt hele tiden selv om de kan bli litt forvirret når de ikke kan se ham.

5 åringen har gjerne mange spørsmål, ikke alle er like lette å svare på! Ta deg tid til å lytte på spørsmålene og svar ærlig, barnet kan kanskje være med å finne svar selv?

Ulike bibelfortellinger kan være utgangspunkt for samtale og undring. Du kan finne fortellinger på www.nettsprell.no eller www.biblegamezone.com.

Noe å gjøre sammen:

Det er en fin tradisjon å be bordbønn og takke Gud for det han gir oss.

O, du som metter liten fugl, velsing vår mat, o' Gud. Amen.

Menighetspedagog Rut Terese Fjeld

Epost:
rf685@kirken.no

Påmelding til Lekeplassamling
Fyll ut feltene med informasjon om deg selv. De mørke feltene må fylles ut.
Fornavn:
Mellomnavn:

Etternavn:
Mobil:
E-post:
Skriv inn E-post på nytt:

1. KONTAKTPERSON: Skriv navnet på den som du har oppgitt mobilnummer og epost til.
2. ANTALL PERSONER: Hvor mange kommer?
3.SPESIELLE BEHOV: Har den påmeldte spesielle matbehov eller andre ting som vi må ta hensyn til?
3. BILDER: Kan situasjonsbilder tatt under tiltaket benyttes av kirken? Bildene blir publisert uten navn

Min Kirke 0-18 år
Babysang  Babysang  2-årsbok
Min dåp Min babysang Min kropp