5 år - Mitt hjem - Lekeplassamling

Vil du være med på grilling og lekeplassamling?

Hvem: Alle som fyller 5 år i år.

(Det blir pølser til alle som kommer. Opplegget er beregnet for 5-åringer, men søsken er også velkommen til å være med).

Når: ​​​​Dato og tidspunkt for Mitt hjem - lekeplassamling 2017:

Onsdag 7. juni kl. 17.00 - ca. 18.30

Hvor: Lekeplassen «Månen» ligger ved Glassperleveien 57, rett ovenfor Natobasen. Her finnes det tre lekeplasser, i tillegg til en stor gresslette, som barna kan boltre seg på. Grillingen kommer til å foregå på gressletta bak den største lekeplassen. Hvis det blir dårlig vær blir samlingen flyttet til Gausel kirke.

Påmelding: Gjøres ved å fylle inn skjema nederst på siden. Har du tekniske problemer, kan påmelding gjøres direkte til kontaktperson.

Påmeldingsfrist: Det er fortsatt mulighet til å melde seg på!

Det koster ingen ting å være med.

Trosopplæring i hverdagen

De fleste 5-åringer er i en fase hvor de opptrer vennlig og fredfullt. Barnet er gjerne også opptatt av moral: Hva er rett og galt? 5-åringen begynner å forstå mer av hva det vil si å være Jesus sin venn og kan godta at Gud er overalt hele tiden selv om de kan bli litt forvirret når de ikke kan se ham.

5 åringen har gjerne mange spørsmål, ikke alle er like lette å svare på! Ta deg tid til å lytte på spørsmålene og svar ærlig, barnet kan kanskje være med å finne svar selv?

Ulike bibelfortellinger kan være utgangspunkt for samtale og undring. Du kan finne fortellinger på www.nettsprell.no eller www.biblegamezone.com.

Noe å gjøre sammen:

Det er en fin tradisjon å be bordbønn og takke Gud for det han gir oss.

O, du som metter liten fugl, velsing vår mat, o' Gud. Amen.

Påmelding til Lekeplassamling

Fyll ut feltene med informasjon om deg selv. De mørke feltene må fylles ut.
Fornavn:
Mellomnavn:

Etternavn:
Mobil:
E-post:
Skriv inn E-post på nytt:

1. KONTAKTPERSON: Skriv navnet på den som du har oppgitt mobilnummer og epost til.
2. ANTALL PERSONER: Hvor mange kommer?
3.SPESIELLE BEHOV: Har den påmeldte spesielle matbehov eller andre ting som vi må ta hensyn til?
3. BILDER: Kan situasjonsbilder tatt under tiltaket benyttes av kirken? Bildene blir publisert uten navn

Min Kirke 0-18 år

Babysang  Babysang  2-årsbok