7 år - Min Påske - Påskeverksted
Bli med å lage påskepynt, spise mat, bygge LEGO og for å høre spennende fortellinger fra bibelen.

Hvem: Alle som går i 1. klasse.

Når: ​​​​Ny dato og tidspunkt for Min påske - påskeverksted 2017:

Fredag 7. april kl. 16.30-19.30

Hvor: I Gausel kirke.

Påmelding: Gjøres ved å fylle inn skjema nederst på siden. Har du tekniske problemer, kan påmelding gjøres direkte til kontaktperson.

Påmeldingsfrist: Det er fortsatt mulighet å melde seg på.

Det koster ingen ting å være med.

Trosopplæring i hverdagen

7 åringer mestrer store deler av tilværelsene. De fleste behersker kroppen slik de vil og de forstår språk og følelser. Barnet blir nå flinkere til å se en sak fra en annen synsvinkel. Nå starter også «gullalderen» for tegning og andre konstruksjonsaktiviteter. Det barnet lager utrykker følelser og tanker, og har fantasien som drivkraft. Sammen kan vi undre oss over Guds uendelige kjærlighet til oss gjennom påskefortellingen. Vi kan også snakke sammen om at alle mennesker er verdifulle og hva det betyr når vi er sammen.

Noe å gjøre:

Boktips: Hva ville Jesus gjort? Arnvåg/Prokla-Media 2007. Det finnes også fortellinger på www.nettsprell.no eller www.biblegamezone.com

Be bønnen Jesus har lært oss.

Herrens bønn finnes i Matt 6, 9-13.

Vår Far i himmelen!
La navnet ditt helliges.
La riket ditt komme.
La viljen din skje på jorden slik som i himmelen.
Gi oss i dag vårt daglige brød,
og tilgi oss vår skyld, slik også vi tilgir våre skyldnere.
Og la oss ikke komme i fristelse,
men frels oss fra det onde.
For riket er ditt og makten og æren i evighet.
Amen.

Menighetspedagog Rut Terese Fjeld

Epost:
rf685@kirken.no

Påmelding til Medarbeideren
Fyll ut navn på deltakeren. Mobilnummer og epost du fyller ut her, blir hovedkanal for videre informasjon. Gule felt må fylles ut, skriv x hvis dette ikke er mulig. Hvis problemer, send epost med påmeldingsinformasjon til menighetspedagog Rut Terese Fjeld eller ring (se detaljer ovenfor).
Fornavn:
Mellomnavn:

Etternavn:
Mobil:
E-post:
Skriv inn E-post på nytt:
I feltet under, svar på følgende spørsmål/oppgi følgende info.:
1.KONTAKTPERSON: Skriv navnet på den som du har oppgitt mobilnummer og epost til. Her kan du evt. supplere med navn og nummer til foresatt 2.
2. SPESIELLE BEHOV: Har den påmeldte spesielle matbehov, allergier, funksjonshemminger eller andre ting som vi må ta hensyn til? (Opplysninger dere kommer med vil bli slettet etter at tiltaket er ferdig)
3. SKOLE: Hvilken skole går barnet på?
4. BILDER: Kan situasjonsbilder tatt under tiltaket benyttes av kirken? Bildene blir publisert uten navn.
5. VOKSENHJELP: Har noen foreldre/ foresatte muligheten til å bidra praktisk? Vi trenger bl.a. noen til å hjelpe til på kjøkkenet og under formingsaktiviteten. Flott hvis noen også har mulighet til å være tilstede under hele arrangementet. Hvis ja, legg ved navn og tlf.nr.

IFrame
Min Kirke 0-18 år
Babysang  Babysang  2-årsbok
Min dåp Min babysang Min kropp