8 år - Mitt oppdrag - Tårnagenthelg

Liker du agentmat? Vet du at det står noe utenpå alle landets kirkeklokker? Vet du hva som er i klesskapet til presten (ikke bare klær faktisk!)? Vet du når kirkas bursdag er? Hvilke mysterier finner du i Bibelen? Alt dette vil du få svar på under Tårnagenthelga.

Hvem: Alle som går i 2. klasse.

Når: ​​​​Dato og tidspunkt for Tårnagenthelg:

Lørdag 28. januar kl. 13:00 - 18:00
Gudstjeneste søndag 29. januar kl. 10:00 - ca.kl.12:30

Hvor: I Gausel kirke.

Påmelding: Gjøres ved å fylle inn skjema nederst på siden.

Påmeldingsfrist: (Fredag 20. janauar). Det er fortsatt mulighet for å melde seg på.
Det er gratis å være med.

Trosopplæring i hverdagen:

8-åringer flest liker å være sammen med venner. De setter også stor pris på at voksne gjør noe sammen med dem, lytter og gir konkret ros. De begynner å stille flere spørsmål om Bibelen, Gud og tro. Dette kan vi snakke sammen om, selv om vi ikke vet alle svarene.

8-åringen liker å gjøre livsnære oppgaver og vil at livet skal være rettferdig. Han eller hun er i stand til å tenke mindre på seg selv og mer på andre. De liker å høre bibelfortellinger og begynner å forstå symboler som lærer oss om viktige ting i livet og hverdagen.

Noe å gjøre:

- Familien kan fjernadoptere et barn.

- Barna kan gjøre konkrete oppgaver hjemme og gi pengene til mennesker som ikke har det så bra. I tida før påske deler kirka ut ei fastebøsse som kan brukes til det.

Påmelding til Tårnagenthelg
Fyll ut feltene med informasjon om deg selv. De mørke feltene må fylles ut.
Fornavn:
Mellomnavn:

Etternavn:
Mobil:
E-post:
Skriv inn E-post på nytt:

1. KONTAKTPERSON: Skriv navnet på den som du har oppgitt mobilnummer og epost til.
2. SPESIELLE BEHOV: Har den påmeldte spesielle matbehov, allergier, funksjonshemminger eller andre ting som vi må ta hensyn til? (Vi har taushetsplikt, og opplysninger dere kommer med vil bli slettet etter at tiltaket er ferdig)
3. SKOLE: Hvilken skole går barnet på?
4. BILDER: Kan situasjonsbilder tatt under tiltaket benyttes av kirken? Bildene blir publisert uten navn
5 VOKSENHJELP VOKSENHJELP: Har noen foreldre/ foresatte muligheten til å bidra praktisk? Vi trenger bl.a. noen til å hjelpe til på kjøkkenet, og å bake kake. Flott hvis noen også har mulighet til å være tilstede under hele arrangementet. Hvis ja, legg ved navn og tlf.nr.

Menighetspedagog Rut Terese Fjeld

Epost:
rf685@kirken.no

Min Kirke 0-18 år
Babysang  Babysang  2-årsbok
Min dåp Min babysang Min kropp
4-årsbok  4-årsbok  1. kl. Dåpsskolen
Min Bibel  Mitt hjem Min tur
 2. kl. Juleverksted  3. kl. Tårnagentene  3. kl. Tårnagentene
Min Påske  Mitt oppdrag Mitt vennskap
5. kl. Give me 5   6. kl. LysVåken / Kode B Minilederkurs
Min historie