8 år - Mitt oppdrag - Tårnagenthelg

Liker du agentmat? Vet du at det står noe utenpå alle landets kirkeklokker? Vet du hva som er i klesskapet til presten (ikke bare klær faktisk!)? Vet du når kirkas bursdag er? Hvilke mysterier finner du i Bibelen? Alt dette vil du få svar på under Tårnagenthelga.

Hvem: Alle som går i 3. klasse. (gjelder fra 2019)

Når: ​​​​Dato og tidspunkt for Tårnagenthelg:

Hvor: I Gausel kirke.

Påmelding: Gjøres ved å fylle inn skjema nederst på siden.

Påmeldingsfrist:
Det er gratis å være med.

Trosopplæring i hverdagen:

8-åringer flest liker å være sammen med venner. De setter også stor pris på at voksne gjør noe sammen med dem, lytter og gir konkret ros. De begynner å stille flere spørsmål om Bibelen, Gud og tro. Dette kan vi snakke sammen om, selv om vi ikke vet alle svarene.

8-åringen liker å gjøre livsnære oppgaver og vil at livet skal være rettferdig. Han eller hun er i stand til å tenke mindre på seg selv og mer på andre. De liker å høre bibelfortellinger og begynner å forstå symboler som lærer oss om viktige ting i livet og hverdagen.

Noe å gjøre:

- Familien kan fjernadoptere et barn.

- Barna kan gjøre konkrete oppgaver hjemme og gi pengene til mennesker som ikke har det så bra. I tida før påske deler kirka ut ei fastebøsse som kan brukes til det.

Menighetspedagog
Rut Terese Fjeld