Bryllup
Bryllup er en viktig begivenhet. Veteranbilene er ofte blankpusset og fotograferingen skjer på de mest spektakulære steder. Midt i all festivitas står to som har felles visjoner og mål for livet, men de står ikke alene.

Ekteskapsinngåelse eller vigsel er en offentlig handling og kan skje borgerlig eller kirkelig. I vitners nærvær gir en kvinne og en mann hverandre løfte om at de vil leve sammen resten av livet. En godkjent vigselsperson skal erklære at ekteskapet gyldig. Par som er borgelig viet kan i tillegg ha en kirkelig forbønnshandling for ekteskapet.

Nyttig informasjon om bryllup:
Planleggje bryllaup
Huskeliste
Slik foregår vielsen
Valgmuligheter
Salmer og tekster
Etter bryllaupet
Viktige skjema

Forbønnshandling:
Forbønn for borgerlig inngått ekteskap

Dersom du ønsker å gifte deg i Gausel kirke kan bestilling gjøres tidligst et år i forveien.
Ta kontakt med Kirkens servicetorg på telefon 51 84 04 00.

Sokneprest Øyvind Tjelle

E-post:
ot424@kirken.no

21. september 2017 | Logg inn | Copyright [2014] Gausel menighet Powered by Agrando