Konfirmasjon i Gausel kirke

Konfirmasjonstiden i kirken er ikke bare for deg som tror. Å være konfirmant i kirken er like mye for deg som tviler eller bare er nysgjerrig.

I konfirmasjonstiden får du muligheten til å utforske mange viktige spørsmål sammen med andre. Som konfirmant får du lære mer om Gud og deg selv. Vi snakker om livet – på godt og ondt. Samtidig får du mange nye opplevelser. Bli med på en spennende reise frem til den høytidelige konfirmasjonsdagen. Se mer informasjon om Den norske kirkes konfirmantarbeid.

Konfirmasjon 2019/20

Vi gleder oss til å ta imot nye konfirmanter! Invitasjon til konfirmantåret 2019 – 2020 blir sendt ut i begynnelsen av mai. 2005-kullet blir da invitert til infosamling i kirken onsdag 22. mai. Det blir konfirmasjoner lørdag 25. og søndag 26. april 2020. En vil få bekreftet konfirmasjonsdag etter påmeldingsfristen som er fredag 31. mai. Har dere spørsmål om konfirmantopplegget ta kontakt med kateket Anita Skretting, as656@kirken.no.

Kateket Anita Skretting
E-post: as656@kirken.no