Ledertrening for 10.klassinger - MILK

MILK-kurs er et MIniLederKurs for ungdom som er ferdig med konfirmasjon.

Opplegget er basert på MILK-modellen som ungdommer flere steder i landet har fulgt, fått stort utbytte av og opplevd mye gøy gjennom.

Gjennom fire kurskvelder, en MILK-lørdag, og praksis som leder i et selvvalgt barne- eller ungdomsarbeid i menigheten, får de som er ferdige med konfirmasjon muligheten til å smake på lederrollen.

Kurset blir gjennomført i samarbeid med Gausel, Lura og Hillevåg menigheter, dvs kurssamlingene og weekend blir felles, mens praksis og veiledning blir i lokalt i Gausel kirke.

Kurset koster kr.500,-. Teori, erfaringen og vitnemålet vil være bra å ha med seg når en senere vil søke en jobb eller ha et frivillig ansvar senere.

Se brosjyren under for mer informasjon. Påmeldingsfrist er 2.juni 2017.

Brosjyre

TittelEierCategoryendret datoStr
MILK 2017-2018  16.05.2017990,20 KBLast ned

Første samling er mandag 4. september kl. 15-16.30.

Øvrige datoer kommer senere. Samlingene blir på onsdager, og vi møtes kl. 18.30 - 21.00.

Kateket Anita Skretting
E-post: as656@kirken.no