Formiddagstreffet

For voksne som er hjemme på dagtid.

Vi møtes en tirsdag i måneden kl 11.00 i kirkestuen. Vi har enkel servering og åresalg. Vi synger, og inviterer inn personer som snakker om ulike temaer som har med livet å gjøre.

Trenger du skyss? Ta kontakt med diakonen eller daglig leder på telefonen under.

Diakon Ingelin Norbakken

Epost:
in774@kirken.no

2. januar

Rune Skøyen, byprest i Sandnes kommer å forteller fra sitt arbeid.

6. februar

Vi får besøk fra Stangeland Mølle der Marianne Aareskjold forteller fra produksjonen der. Andakt v/Anita.

6. mars

Ingjerd Leirvik, lokal kunstner, kommer og forteller om hvordan hun jobber og om bildene hennes som henger i kirkestua.

3. april

Audun Erdal kommer på besøk til oss. Med seg har han også en av Ajax-historiene.

8. mai

Temaet på denne samlingen er hentet fra 8.mai, 17.mai, frigjøring og takknemlighet.

Juni

Vi drar på tur ut mot Jæren. Ingelin, diakon er godt kjent og lokal reiseguide. Mer informasjon kommer.

.