11: LysVåken

Natt til 1. søndag i advent skal vi feire kirkens nyttårsaften! Arrangementet heter LysVåken og mange kirker i hele landet skal ha overnatting!

Vi starter lørdag 30. november kl. 16.30 (står feil klokkelsett i invitasjonen). Her skal vi leke, bli kjent med andre, ha forskjellige aktiviteter (bl.a. lage en julekrybbe), spise god mat, og til slutt altså overnatte i kirken! (Dersom det å overnatte kan være litt vanskelig, er det fullt mulig å være med på opplegget, men sove hjemme). På søndagen spiser vi frokost sammen, og blir med på gudstjenesten kl. 11.00- 12.15. Der er selvsagt også familie og venner velkommen!

Hvem: Alle som går i 6. klasse.

Når: Lørdag 30. november kl. 16.30 til søndag 1. desember, etter gudstjenesten, ca. kl. 12.15.

Hvor: I Gausel kirke

Påmeldingsfrist: Det går fortsatt an å melde seg på.

Påmelding i dette skjemaet.

Det koster ingen ting å være med.

Kontakt:

Menighetspedagog