Onsdager Gausel og Hinna 2023

Velkommen til "Onsdager Gausel og Hinna"

Velkommen til bokkafé, bibeltimer og misjonskvelder i kirken onsdager, annenhver onsdag i Gausel kirke og Hinna kirke.

Onsdagskvelder i Hinna og Gausel kirker er samlinger for voksne med ulike temaer innenfor kultur, undervisning, misjon m.m.

I Gausel starter samlingene kl 19. I Hinna starter programmet 19.30, med kaffe og drøs fra kl 19. Det er gratis entré på de fleste kveldene.

11. januar - Hinna kirke: Hellige Tre kongers fest Informasjon og påmelding

18. januar - Gausel kirke Bokkafé Ruth Marie Salte Keyes om Frændcafeen og det interkulturelle arbeidet

25. januar - Teologi til folket hos VID Stavanger, kl 18-20. De andre datoene for Teologi til folket er 1.2., 8.2. og 15.2.

1. februar - Gausel kirke Bibeltime v /Ole Johnny Møyholm, etterfulgt av «Kjekt å synge».

15. februar - Gausel kirke Bokkafé Sjernarøy - kultur og opplevelser v/Signe og Harald Figved

22. februar - Hinna kirke Konsert med Oskar Nordbø. Billetter 200/150

8. mars - Gausel kirke Bibeltime v /Ole Johnny Møyholm, etterfulgt av «Kjekt å synge».