G2 Ungdomsklubb

G2 utgår pga. Covid-19 de nærmste ukene (sist redigert 9.11.20)

G2 er ungdomsklubben i Gauslel kirke!

Vanligvis har vi treff hver torsdag. På grunn av korona og ekstra smittevernregler, har vi besluttet å ha G2 annenhver torsdag fra kl. 19.00 til 21.00 høsten 2020.

I tillegg til aktiviteter og mat, får vi høre korte livshistorier fra inviterte personer som går i menigheten.

AKTIVITETER:
I løpet av et skoleår skal vi ha ulike aktiviteter som f.eks. båttur, gåtur, bowling, trampolinepark, filmkveld, Japan kveld, Nepal kveld og bingo. Vi er åpne for forslag fra dere, dersom dere ønsker andre aktiviteter. Vi er her for å gjøre kjekke ting sammen med dere.

KONTINGENT:
Kontingenten er kr. 200,- per halvår. Den dekker mat og det meste av aktivitetene. Vi gir beskjed på forhånd dersom det kommer noe i tillegg. For hvert betalende medlem, kan vi søke støtte som igjen gjør at vi kan tilby mer til dere inkludert i kontingenten. Dersom dere er med alle gangene får dere et godt måltid for under kr. 30,- per gang.

MENY:
Vi prøver en kulinarisk variant i høst med mat fra flere verdensdeler. Japansk, Nepalsk og Mexicansk mat i tillegg til god enkel norsk mat. Maten inngår i kontingenten.

LEDERE:
Voksenledere er Arne Sindre, Anders og Eyvind. I tillegg har vi ungdomslederne Elise, Victoria, Martin og Tobias som alle går på videregående skole.

Vi håper at:
•    G2 skal vokse og bli en møteplass for dere ungdommer i bydelen vår.
•    dere får til å kombinere G2 med fotball og/eller annen trening i høst.
•    vi ser nettopp DEG på G2 neste torsdag.

Kom å bli med og ta med hvor mange klassekamerater og venner fra ungdomsskolen du vil. Dette blir gøy!

Datoer for høsten 2020

3. desember (juleasvsluttning)