Meeat


Meeat er ungdomsklubben i Gausel kirke! 

Går du på ungdomsskolen eller videregående? Da er du hjertelig velkommen til å bli med på Meeat!

Meeat står enkelt for meet and eat. Vi vil være en møteplass: både et sted for vennskap, og et sted for møter med Gud. Logoen vår er et hjem fordi vi ønsker å være et fellesskap hvor ungdommer får tilhørighet, og hvor de kan erfare at de er viktige og verdifulle.

Meeat er en god arena for å utforske kristentro og hvem Gud er. Superkristen, ikke-troende eller midt i mellom - du er så velkommen til å bli med!

Vi møtes hver torsdag fra kl 19.00 til 21.00. Hver uke er det input om hvem Gud er, spenstige aktiviteter og gratis mat. For å kunne tilby mat og noen av aktivitetene, har vi en medlemskontingent på 150,- pr semester. Du kan gjerne komme innom Meeat en eller to ganger før du forplikter deg på å betale kontingent. Dersom økonomi er et hinder for å komme på Meeat, ta kontakt med oss så ordner vi det. 

Har du spørsmål, forslag eller lyst til å bli med som deltaker eller leder, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med ungdomsleder Ingrid. 

 

Januar 2024: 

Oppstart 11.januar

 

Instagram: meeat.gausel

 

Vi drar på Impuls-konferansen 26.-28.januar 2024

Impuls-konferansen er i IMI-kirken og samler hvert år 2000 ungdommer (8.kl - Vg3) fra hele landet! Det er en helg med møter hvor Impulsbandet synger, konserter, gøy underholdning og mye sosialtid. Verdt å få med seg! 

Som medlem i Meeat får du 500,- avslag på billetten. Da blir prisene slik: 

Før 17.desember:

245,- (inkl. gratis medlemskap i Impuls)

295,- (uten medlemskap i Impuls)

Etter 17.desember øker prisene og billettene kan bli utsolgt. 

Påmelding på SMS til ungdomsarbeider Ingrid. 

 

 

Kontakt:

Ungdomsarbeider
Johannes Giske Minge
51 84 04 00
95 93 13 19
Send e-post

 

 

 

Tilbake