Meeat

Meeat er ungdomsklubben i Gausel kirke!

VELKOMMEN VELKOMMEN VELKOMMEN

MEEAT står enkelt for meet and eat. Vi vil være møteplass, pusterom og fristed for ungdom.

Fordelen med en ungdomsklubb i kirken er at du kan bli kjent med og utforske kristentro, stille dine store eller små spørsmål og får bære med i en gruppe hvor det er høyt fokus på samhold. Her hos oss er alle likeverdige.

Vi møtes hver torsdag fra kl. 19.00 til 21.00. Alle er velkomne uansett legning, herkomst og livssyn!

Opplegget er laget for ungdom fra 8.-10.klasse. Vi er åpne for å få inn ungdomsledere etterhvert. Dersom du går på videregående eller er student og trenger praksis, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med Sarah, ungdomsarbeider.

AKTIVITETER OG TEMAER:

Vi er opptatt av både å gjøre ting sammen, men også får snakke om tema som er gjengående i hverdagen til ungdommene. Det er ønsket at ungdommen får eierskap til klubben gjennom å medbestemme reglene, velge aktiviteter/tema og er likestilt til de voksne ledere som er med på torsdagene. Hver uke har vi en spesiell "smakebit" (impuls) som tar opp emner av kristendommen og vi tenker er relevante for ungdom.

KONTINGENT:
I utgangspunktet er klubben et lavterskel tilbud som er gratis. Vi er medlem i NMSU som ønsker å få betalende medlemmer inn. Medlemsskapet per kalenderår koster 50kr per pers. Det er frivillig å bli medlem i NMSU via klubben. Fordelen er at med hver betalende medlem får vi tilskudd som går til gode til klubben. Slik betaler vi mat og aktivitetsavgift.

LEDERE:
Ungdomsarbeider Sarah Krebs, ledere Arne Sindre, Anders,Håvard og Eyvind.

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med Sarah, ungdomsarbeideren. Mobil: 982 42 074.

Kom å bli med og ta med en venn/venninne fra ungdomsskolen du vil. Dette blir gøy!