6: Dåpsskole

Vi ønsker å invitere alle 1. klassinger, som bor på Gausel, til en heldagssamling i kirken!

Siden skolene og SFO har planleggingsdag, har vi funnet ut at dette er en perfekt dag å ha dåpsskole på:) I fjor var det 30 barn som kom.

I løpet av dagen vil barna få høre Bibelfortellingen om da Gud skapte verden, og gå på tur til Fritidsgården. Her skal vi få være med en av de ansatte få hilse på noen av de flotte dyrene som Gud har skapt. Vi vil også ha formingsaktiviteter og leker, se en liten film og ha høytlesning. Tilslutt vil barna få boka «Tre i et tre» i gave.

Hvem: Alle som går i 1. klasse

Når: ​​​​Fredag 15.november. Barna kan leveres mellom kl. 07:30 - 08:30, og hentes mellom kl. 15:00 - 16:30.

(Til lunsj blir det grilling av pølse på Fritidsgåren. I tillegg blir det et frukt og knekkebrødmåltid)

Påmelding i dette skjemaet

Påmeldingfrist: fredag 8. november

Det koster ingen ting å være med