5: Lekeplassamling

Alle 5-åringer er velkommen til å bli med på samling for hele familien.

Vi møtes på gressletta bak lekeplassen «Månen». Her blir det boller til alle (innpakket på forsvarlig måte), sang og leker. Dere vil også få se og høre en spennende bibelhistorie om «Daniel i løvehulen». I tillegg vil dere få en kjekk bok i gave.

Samlingen begynner med mat kl. 17.00, og slutter kl. 18.00. (Det blir boller til alle som kommer. Husk å ta med egen drikke). Opplegget er beregnet for 5-åringer, men søsken er velkommen til å være med.

Siden vi kommer til å snakke en del om «løver», kan de som vil, ta med seg en løvebamse eller lignende.

Opplegget vil bli gjennomført i henhold til gjeldene smittevernregler.

Hvem: Alle som fyller 5 år i 2020. Søsken er også velkommen til å bli med.

Når: ​​​Toirsdag 16. juni kl. 17.00 - 18.00

Hvor: Lekeplassen «Månen» ligger ved Glassperleveien 57, rett ovenfor Natobasen. Her finnes det tre lekeplasser, i tillegg til en stor gresslette, som barna kan boltre seg på. Grillingen kommer til å foregå på gressletta bak den største lekeplassen. Hvis det blir dårlig vær blir samlingen flyttet til Gausel kirke.

Skulle det bli regn blir samlingen flyttet til Gausel kirke. Dere vil da få sms varsling om dette.

Påmelding: Fyll inn dette skjemaet

Påmeldingsfrist: 11. juni

Det koster ingen ting å være med.

Kontakt:

Menighetspedagog