4: 4 års samling

Har du lyst til å høre spennende Bibelfortellinger, lære nye sanger, lage et bilde og «kjøpe» pølser i pølsebod?

Da kan du bli med på 4-årsamlingene i Gausel kirke! Opplegget består av tre samlinger. På den første samlingen kommer vi også til å øve litt på det som 4 åringene skal være med å gjøre på gudstjenesten. Vi skal bl.a. synge i kor, være med på et lite drama stykke og gå i noe som heter prosesjon. På søndagen blir vi med på gudstjenesten. Her vil barna få en flott Barnebibel i gave. Foreldre, søsken, besteforeldre og venner er også hjertelig velkommen til gudstjenesten, og kirkekaffe etterpå. På tirsdagen har vi først en egen liten samling, før vi blir med på korøvelse til Minigospel. De som har lyst kan være med å øve sammen med koret. Etterpå koser vi oss med boller sammen med de andre barna!

Hvem: Alle som fyller 4 år i 2019 (opplegget er laget for 3 åringer, men søsken kan bli med).

Når:

Lørdag 15. februar: 11:00-13:00
Søndag 16. februar: 11:00-12:15
Tirsdag 18. febrauar: 17:00-18:30

Det går an å bli med på kun én av dagene, dersom man ikke har mulighet til å bli med alle dagene.

Påmlding:

Påmeldingfrist:

Det koster ingen ting å være med.

Kontakt:

Menighetspedagog