Kvikkas2

Kvikkas2 er en aktivitetsklubb for barn, gutter og jenter fra 4.-7. klasse.

Vi finner på mye kjekt, og gjør ofte ting som man gjerne forbinder med idrettslag og speider. Når kalenderen er nærmere sommer enn vinter, har vi gjerne orientering i området Godeset-kirken-fritidsgården. Eller vi er ute rundt en primus eller grill.

Når kalenderen sier det motsatte, er vi for det meste inne i kirka og leker eller lager noe – eller vi er i helt andre hus. I høst har vi vært i bowlinghall, i klatresenter og på bondegård.

Det er selvsagt lov å komme og prøve ut og se om det er det rette før man trenger å betale, og det er også mulig å begynne når som helst i semesteret.

Barna blir kjent med jevnaldrende på de andre barneskolene (Godeset og Gausel), og med flere av disses foreldre, som er med som ledere.

Vi møtes i kirken annen hver torsdag fra kl. 18.00 - 19.00.

Synes du også at det høres gøy ut å være med å lede barna? Ta kontakt med Otto Godeset, 4089 1951

Program for uke til uke sendes ut på e-post.
Gi beskjed til kontaktpersonen under for å bli med på e-postlisten.

Datoene som er satt opp for høsten 2021 er:

2. desember

Medlemskontigent

Medlemskontingenten er kr. 200,- og merkes med barnets navn og aktivitet ved innbetaling til kontonummer: 3201 32 71673.

Otto Godeset
Mobil: 40891951