Kvikkas2

Kvikkas2 er en aktivitetsklubb for barn, gutter og jenter fra 4.-7. klasse.

Vi finner på mye kjekt, og gjør ofte ting som man gjerne forbinder med idrettslag og speider. Når kalenderen er nærmere sommer enn vinter, har vi gjerne orientering i området Godeset-kirken-fritidsgården. Eller vi er ute rundt en primus eller grill.

Når kalenderen sier det motsatte, er vi for det meste inne i kirka og leker eller lager noe – eller vi er i helt andre hus. I høst har vi vært i bowlinghall, i klatresenter og på bondegård.

Det er selvsagt lov å komme og prøve ut og se om det er det rette før man trenger å betale, og det er også mulig å begynne når som helst i semesteret.

Barna blir kjent med jevnaldrende på de andre barneskolene (Godeset og Gause), og med flere av disses foreldre, som er med som ledere.

Vi møtes med inngangen til Gausel bydelshus eller i kirken kl. 18.00 hver torsdag.

Synes du også at det høres gøy ut å være med å lede barna? Ta kontakt med Otto Godeset eller Håvard Solheim Nateland.

Program for uke til uke sendes ut på e-post.
Gi beskjed til kontaktpersonen under for å bli med på e-postlisten.

September:
5. Japan
12. Høstbad og grill
19. Klatring
26. Bunkers er bankers

Oktober:
3. Bit for bit, bilde for bilde 10. Høstferie
24. Kahoot
31. Utgår – konsert i kirka

November:
7. Trampoline
14. Filmkveld
21. Juleavslutning

Medlemskontigent

Medlemskontingenten er kr. 200,- og merkes med barnets navn og aktivitet ved innbetaling til Vippsnummer 122735, evt.kontonummer: 3201 32 71673.

Otto Godeset
Mobil: 40891951