Tirsdagslunsj


Lyst til å treffe gamle kjente eller bli kjent med nye? Velkommen til en uformell møteplass med aktuelle tema og god drøs!

 

Målgruppe: voksne i alle aldre

Tirsdagslunsj er hver andre tirsdag i mnd kl 12-14. Pris kr 50,- 

Velkommen til lunsj med "stående buffet", fokus på det sosiale, interessante gjester, andakt, quiz og god prat.

 

Høstens datoer:

 • 13. september besøk av lokalpolitiker Anne Kristin Bruns- En lokalpolitikers hverdag, Samfunnsengasjement. Hvordan påvirke?
 • 11. oktober  besøk av senterleder ved Stadionparken kjøpesenter Inger Ognedal Egeland 
 • 8.november Torunn Pettersen. - Det "brenner" i Albania,- forteller om et spennede arbeid som er i stor vekst.
 • 13. desember besøk av Guro Brakestad 

  Tema: Å finne sin plass - i ulike livsfaser. Uansett alder eller livsfase, har vi mennesker lett for å sammenligne oss med andre. Men hvem sammenligner vi oss med, og ser vi alt når vi ser andre, enten det er "live" eller på sosiale medier? Barn og unge trenger og lengter etter nære og troverdige forbilder, som ser dem, og som våger å dele av det livet som faktisk er. Det er det som gir dem håp, og tro på seg selv og egen fremtid. Det er også gjort mye forskning på hva som gjør oss mennesker lykkelige, og det å bety noe for andre ser ut til skåre høyt i den sammenheng. Så hvordan finner vi vår plass der vi er, og hvem kan trenge nettopp deg og det du har erfaring med?

  Å finne sin plass handler om å løfte blikket - og se ut over seg selv, men også å se seg selv.

  Guro Brakestad er gift, tobarnsmor og utdannet familieterapeut. Hun har over 15 års erfaring med veiledning av ungdom, og hjelper også foreldre, helsesykepleiere og andre som jobber med ungdom til å stå mer stødig i deres rolle. Guro jobber for tiden som veileder på Solborg folkehøgskole, og driver også Samtaleverkstedet, et veiledning - og foredragsforum, og reiser Norge rundt med ulike temaer innen psykisk helse for studenter, konfirmant-grupper, foreldre og frivillige.

 • Adventsamling i kirkerommet til slutt

 

Trenger du skyss? Ta kontakt med diakonen

 

Kontakt:

Diakon
Anne Synnøve Vegge
51 84 04 00
980 79 077
Send e-post

Tilbake

Del