Påmelding LysVåken 7. klassinger

Fyll ut feltene med informasjon om den påmeldte. Mobilnummer og e-post du fyller ut her, blir hovedkanal for videre informasjon. Personopplysninger vil bli slettet etter at tiltaket er ferdig. Navn og kontaktinformasjon vil bli oppbevart for kommende invitasjoner til arrangementer i Gausel kirke.
Fornavn:
Mellomnavn:
Etternavn:
Mobil:
E-post:
Gjenta e-post:

1.KONTAKTPERSON: Skriv navnet på den som du har oppgitt mobilnummer og epost til. Her kan du evt. supplere med navn og nummer til foresatt 2.

2. BILDER: Kan situasjonsbilder tatt under tiltaket benyttes av kirken? Bildene blir publisert uten navn. Er det også i orden at vi publiserer video av den påmeldte? (Det vil også lages en felles film fra alle LysVåken-arrangementene i Stavanger. Den skal vises på gudstjenestene og på nett/sosiale medier).

3. SPESIELLE BEHOV: Har den påmeldte spesielle matbehov, allergier eller andre behov som vi må ta hensyn til? Opplysninger dere kommer med vil bli slettet etter at tiltaket er ferdig.

5. 4. SKOLE. Hvilken skole går barnet på?

5. 5. VOKSENHJELP: Har en forelder/fadder/besteforelder har mulighet til å hjelpe til noen timer, bake boller eller lage i stand frokost? Hvis ja, legg ved navn og telefonnummer.